AlgAnitaLogoTransparant
Klantervaringen

Hieronder een greep uit klantervaringen die d.m.v. enquete zijn verzameld.

Ik ben eigenlijk vanaf het begin bij Anita als klant en een zeer tevreden klant.
Ben woonachtig in Zwolle, maar heb het ervoor over om naar Rheden te rijden voor een (speciale) behandeling. Je voelt je na de behandeling als herboren, dus voor een ieder die dit leest, twijfel niet en maak een afspraak bij Anita, daar krijg je geen spijt van! (Marga)

Anita is erg zorgzaam en nauwkeurig en dat heb ik nodig i.v.m. mijn acne. Ze zorgt dat ze altijd goed bij blijft met nieuwe kennis. De behandeling  doet soms even pijn maar je wordt altijd verwend met een fijne penseelmassage. Het resultaat is erg mooi, als ik niet naar Anita ging, dan weet ik zeker dat ik nu nog erg veel ontstekingen had. Ze geeft atijd wel weer nieuwe tips om je huid er mooier uit te laten zien. Ze is ook gezellig want je kunt lekker met haar kletsen en ze is heel netjes en zorgt er altijd voor dat als ik op de stoel lig, een lekkere warme deken over mij heen heb. (Isabelle)
                                                
Ik heb al van alles geprobeerd voor mijn vette/acne  huid en niets hielp, maar door de behandelingen van jou en de thuisverzorging, ziet mijn huid er voor het eerst veel beter uit. Ik heb af en toe nog wel eens een pukkel, maar mijn huid is een stuk rustiger en mooier en daar ben ik blij mee. Ik vind je zeer vakbekwaam, maar ook gastvrij. Je houdt rekening met mijn budget. Kortom ik ben heel tevreden. (Johanna)

Ik kom graag bij jou: omdat je altijd de tijd neemt, de behandeling erg zorgvuldig en secuur wordt uitgevoerd, jij jezelf op de hoogte houdt van nieuwe ontwikkelingen, behandelingen en producten, de prijs/kwaliteit verhouding prima is, Kortom je oefent je vak met liefde, zorg en aandacht uit! (Irene)
                                                                                               
Ten eerste vind ik de producten die jij gebruikt heel fijn en prettig. Het voelt allemaal heel fijn en ik kan na de behandeling zien, wat het met je huid doet. Ook is het fijn dat er uitleg wordt gegeven over de producten en wat het kan doen met je huid. In het begin moest ik wennen aan de producten die ik gebruik van Image Skincare, maar na enige tijd kun je echt niet meer zonder. Ik kom ook graag bij jou omdat het lekker ontspannend is. Een gezellig babbeltje, serieus kletsen, alles kan. Ik kijk er altijd weer naar uit. (Gerry)

Ik ben bij jou terecht gekomen omdat ik over de toenmalige schoonheidsspecialiste niet meer zo tevreden was. Bij jou heb je te maken met een vast gezicht wat betekent dat je weet wat je als klant kunt verwachten en jij de klant ook goed leert kennen en zijn/haar verwachtingen kent. Ik vind je zeer professioneel. Je hebt het goed voor elkaar, een schone steriele omgeving, de juiste sfeer, de uitstraling van rust in de ruimte, maar jij als persoon geeft deze rust ook af. Erg prettig. Ik waardeer het ook dat jij jezelf blijft ontwikkelen door cursussen te volgen en door specialisaties te kiezen en je schroomt er ook niet voor om je klanten hiermee kennis te laten maken, zodat er (soms) afgeweken kan worden van de standaardbehandelingen. Als je bij jou op de stoel ligt, dan merk je heel duidelijk dat er een "extra blik" door jou op de huid wordt geworpen. Je werkt secuur, bent flexibel en de klantgegevens worden door jou goed bijgehouden. Je service is meer dan prima. Zoals je leest  ben ik 1 en al positief over jou als behandelaarster als over jouw salon. (Iris)

Wij kiezen voor jou omdat het altijd goed, vakkundig, gezellig en dichtbij is. Anita is erg professioneel en ervaren. Ze heeft overal een antwoord/uitleg voor. Ze staat voor haar producten en behandelingen. Er is veel keuze aan behandelingen, zo duur en uitgebreid mogelijk te maken. De keus is gewoon nog voor de behandeling te bepalen. Je geeft ook uitgebreid en duidelijk advies m.b.t. de keuze voor producten en het gebruik ervan. Tot slot, de massages zijn super, super goed! (K en W Meyer)

Ik kom graag, omdat ik me bij jou even heerlijk kan ontspannen en jij iedere behandeling weer speciaal maakt. Ook al heb je dezelfde behandeling, toch is het iedere keer weer anders. Jij denkt aan alles tot aan de afsluiting van de behandeling toe. Een heerlijk kopje koffie met wat lekkers erbij. Je weet wat je doet, zoals toen een plekje onder mijn oog, waar je nooit wat mee gedaan hebt en achteraf huidkanker was. Je had er ook wat mee kunnen doen, omdat het er glazig uitzag. Ik hoop dat ik nog lang bij je kan komen en genieten en niet te vergeten lekker kletsen. (Karin)

Je straalt professionaliteit uit door je houding, kennis van zaken, hygiŽne, regelmatige bijscholing en vernieuwingen die doorgevoerd worden in de salon. De vernieuwingen kunnen producten zijn, maar ook apparatuur. Hierbij denk ik b.v. aan het koelen na het harsen met...(de naam weet ik niet). Wat ik daarnaast ook heel belangrijk vind en dat ervaar ik ook als zodanig, je bent integer. (Janny)

De wijze waarop je mijn gezicht behandelt, mij ontvangt, je omgaat met mij als cliŽnte, is zeer prettig, rustgevend. Ook je behandelruimte ziet er keurig verzorgd uit. Je weet wat je doet. Je laat me altijd zonder op te dringen mijn keuzes kiezen, bovendien heb ik gezien de resultaten, steeds de juiste behandeling gehad en is mijn huid verbeterd. Je geeft een uitgebreide uitleg over de producten en wat heel prettig is, is dat je adviseert, maar niet opdringt. Ik voel me ontspannen en niet opgelaten bij je. (Gonny)

Je geeft goed advies, neemt alle tijd voor cliŽnten, persoonlijke benaderiing en kan heel goed masseren. (Joyce)

Ik kies voor mijn behandelingen voor Praktijk voor huidverzorging Anita Ricken, omdat het dicht in mijn buurt is, zeer professioneel doch niet te zakelijk, vriendelijkheid en hygiene staan hoog in het vaandel. De keuze aan behandelingen is divers en de massage is heerlijk. De huidproducten zijn heerlijk, Ruime sortering. Qua make-up heb ik veel geleerd. Ik heb nu zelfs wenkbrauwen! Je geeft altijd goed avies en hebt een hoog kennisniveau en prima service. Goede parkeergelegenheid en als kers op de taart heerlijke koffie met iets lekkers erbij. (Jannie)

Waarom ik graag bij je kom!!!!!
Nou gewoon omdat je goed bent in wat je doet en ik vind dat je veel humor hebt waardoor ik me ontzettend op mijn gemak voel bij je. Je wordt door mij zeer gewaardeerd voor wie je bent. (Marjo)

Door vriendin, i.v.m. huidprobleem ben ik bij jou terecht gekomen. Na eerst uitgebreid telefonisch contact en advies, kreeg ik vertrouwen en ben ik bij je blijven komen voor behandeling. De behandelingen zijn fijn, je werkt secuur en netjes . Je werkt hygienisch en de ruimte is schoon. Je geeft duidelijke adviezen, toegespitst op het huidprobleem. (Gertie)

Jaren geleden ben ik via via bij je terecht gekomen en ik ben altijd naar tevredenheid blijven komen. De behandelingen worden met zorg en aandacht gegeven. Je voelt dat er werkstoffen in de producten zitten. Dat voel je en zie je in het resultaat terug. Je vertelt gedurende de behandelingen van alles over de werking. Ik vind het altijd weer fijn om te gaan, mede door je persoonlijke benadering. Het voelt gewoon vertrouwd. (Joke)

Je geeft altijd goed advies maar toch vrijblijvend. Bij twijfel verwijs je naar de huisarts, zoals toen bij dat plekje in mijn gezicht.  (Bianca)

Ik kom graag bij je voor behandeling, om een mooiere huid te krijgen en vooral ook voor advies ( je legt alles heel goed uit) en voor een verwenmoment voor mezelf. Ik vind je een vakvrouw. (Petra)Terug naar bovenkant pagina