AlgAnitaLogoTransparant
IMAGE Skincare
ImageSkincarePeelings
Huidverbetering met IMAGE Skincare

Heeft u al van alles geprobeerd zonder dat het hielp. Image Skincare geeft wel resultaat!
Image Skincare heeft zeer effectieve behandelingen en producten voor huidproblemen en voor iedereen, die zijn of haar gezonde huid in topconditie wil brengen. De behandelingen en producten gaan door waar andere stoppen. Ze bereiken de levende huidlaag, waardoor daadwerkelijk resultaat en verbetering wordt geboekt.

Helaas werken de huidverzorgingsproducten, alleen op de bovenste huidlaag. Ze zorgen wel voor verzorging, maar niet voor huidverbetering.

Image Skincare behoort tot het topsegment in huidverbetering.

IMAGE SKINCARE:
Om een gezonde en mooie huid te krijgen, wordt er samen met u/jou een passend behandel- en huidverzorgingsplan gemaakt.
Image Skincare bestaat uit de volgende lijnen.
ImageSkincareProductoverview


Werking peeling

ImageSkincareSkinAnatomy
Bij een peeling worden dode huidcellen verwijderd, nieuwe huidcellen worden gestimuleerd en tegelijkertijd worden er werkstoffen de huid ingesluisd. Uw huid gaat door deze peelings er veel beter uitzien. Door een keuze te maken uit ťťn van de vele Image peelingvloeistoffen, kan er worden gewerkt aan het verbeteren van acne, pigmentvlekken, rosacea, een droge huid, een gevoelige huid en aan het verminderen van huidveroudering.

Uw wensen worden altijd eerst vooraf geinventariseerd en vervolgens wordt er een deskundig advies gegeven. De beste resultaten worden bereikt in kuurverband.


Meer informatie vindt u op de website van Image Skincare : www.imageskincare.nl