AlgAnitaLogoTransparant
HuidverzorgingDeclareGezicht

De gevoelige huid.

Steeds meer mensen hebben last van een gevoelige huid. De gevoelige huid komt op alle leeftijden voor. Oorzaken van een gevoelige huid zijn terug te vinden in verschillende factoren, zoals onder andere leefwijze, voeding, stress, luchtvervuiling en UV-straling. Het herkennen en behandelen van een gevoelige huid, maar ook het verzorgen van de gezonde huid ter voorkoming van overgevoeligheden, is zeer belangrijk.


Declaré is gespecialiseerd in de gevoelige huid.

De producten van Declaré zijn geschikt voor zowel de gevoelige als de normale huid. Er is een volledig scala aan producten ontwikkeld. Zo is er voor iedere specifieke behoefte een passend product, want ook de gevoelige huid kent verschillende huidtypen, die hun eigen verzorgingsbehoeften hebben. Resultaat is een bijzondere lijn van kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten voor gezicht en lichaam. Met nadruk op een optimale werkzaamheid en verdraagzaamheid. Declaré zet zich in voor puurheid, eerlijkheid en transparantie in de hele lijn producten. Dermatologisch getest.


De belangrijkste kenmerken van een gevoelige huid.

De belangrijkste kenmerken op een rij. De beschermende functie van de huid is verzwakt en verstoord. Hierdoor meer vochtverlies en schadelijke stoffen, die binnendringen. Dit leidt tot een vermindering van de weerstand. Vroegtijdige huidveroudering, een vale huidskleur met weing glans en mogelijk ontstekingsverschijnselen.


Wat kan Declaré hieraan bijdragen?

Elk product van Declaré wordt dermatologisch getest door een onafhankelijk internationaal instituut op toepasbaarheid, werkzaamheid en overgevoeligheidsverschijnselen.

HuidverzorgingDeclareCaviar  HuidverzorgingDeclareVital HuidverzorgingDeclareHydro

Meer informatie vindt u op de website van Declaré : www.devaloiscosmetics.nl